Alexandru Rafila  a fost singurul copil al familiei.  Acesta a locuit în Drumul Taberei, privind cum tatăl său, medic generalist, făcea naveta la 30 de kilometri de București, îngrijind oamenii unei comune.

Mama sa, funcționar în Ministerul Transporturilor, i-a fost sprijin pe perioada copilăriei. Tatăl a reușit să obțină post în București, abia când el era în liceu.

Citeste si: Rafila: „Trebuie să fim extrem de precauţi când limităm accesul în spitale, pentru că nu putem să considerăm că unii sunt mai importanţi decât alţii”

Alexandru Rafila s-a căsătorit târziu

Alexandru Rafila s-a căsătorit târziu, la 45 de ani. Povestea de dragoste a început atunci când medicul și-a cunoscut soția la Casa Națională de Asigurări de Sănătate. Din anul 2005 formează o familie.

Acesta a mărturisit că este un bărbat romantic, ducându-i din când în când flori soției.

Citeste si: Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, explică noul proiect privind certificatul COVID la locul de muncă

Câți copii are Alexandru Rafila?

Doctorul împreună cu soția sa au un băiețel în vârstă de 10 ani, Petru.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Pe data de  27 decembrie, medicul va împlini 60 de ani. Va face petrecere doar dacă vor fi micșorate restricțiile.

Acesta are o pasiune pentru gătit. Gătește cu plăcere, reușind să facă preparate gustoase. Din copilărie își amintește cu drag de prăjiturile făcute de mama sa, după rețete ardelenești. 

Citeste si: Rafila: „Trebuie să fim extrem de precauţi când limităm accesul în spitale, pentru că nu putem să considerăm că unii sunt mai importanţi decât alţii”

 

Sursa: capital.ro

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si