Încă din data de 1 iunie, peste 4.000 de copii din grupă de vârstă 12- 15 ani au fost programaţi în platforma de vaccinare.

Medicul Valeriu Gheorghiță a anunțat câți copii s-au vaccinat anti-COVID în ultimele 24 de ore

Preşedintele CNCAV a tranmsis că, joi, că 1.903 persoane cu vârsta între 12-15 ani s-au vaccinat în ultimele 24 de ore, cele mai multe la Bucureşti- 494, Cluj – 178 şi Ilfov- 140 persoane.

Totodată, medicul Gheorghiţă a mai precizat că 4.173 de persoane din categoria de vârstă 12 – 15 ani au fost programate deja în platformă, în ultimele 48 de persoane.

Câți copii cu vârsta cuprinsă între 12 şi 15 ani au fost vaccinaţi în ultimele 24 de ore?
Câți copii cu vârsta cuprinsă între 12 şi 15 ani au fost vaccinaţi în ultimele 24 de ore?[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Maraton de vaccinare cu premii constând în autoturisme, televizoare smart sau frigidere. Unde se întâmplă asta

Astfel, copiii se pot vaccina doar după ce tutorele legal îşi dă în scris acordul, și totodată părintele sau tutorele trebuie să fie se prezinte la momentul vaccinării.

Citeste si: Ce beneficii are pașaportul european de vaccinare. Începând din iulie, posesorii pot circula liber în Uniunea Europeană

Vaccinarea anti COVID-19 a copiilor a început, miercuri. România este prima ţară din Uniunea Europeană care a a început vaccinarea acestei categorii de vârste.

Citeste si: Florin Cîţu: „Revenim la normalitate în trei etape. Prima etapă începe astăzi. Alte măsuri pentru revenirea la normalitate vom avea la 1 iulie, respectiv, 1 august”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si