Rezultatele la Evaluarea Nationala 2018, inainte de contestatii, arata ca 53 de elevi din Bucuresti au obtinut media 10, adica nota maxima atat la romana cat si la matematica.

Aceastea sunt rezultatele inainte de contestatii. Astazi, toti cei nemultumiti de note pot face contestatii, pana la ora 19.00.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Notele finale, dupa contestatii, vor fi afisate pe 23 iunie.

Citeste si: Masuri extreme de securitate la scoala Elizei Iliescu. Fiica celei mai batrane mame din Romania a sustinut examenul de Evaluare Nationala EXCLUSIV

De asemenea, elevii si parintii care vor face contestatii trebuie sa stie ca notele finale  vor putea fi modificate atat in plus, dar si in minus, insa pot ramane si neschimbate.

Incepand cu 2017, Ministerul Educatiei Nationale a decis ca media de la Evaluarea Nationala sa aiba o pondere de 80% din media de admitere la liceu, restul de 20% fiind reprezenatata de media rezultatelor obtinute in claselel V- VIII. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si