Ministerul Afacerilor Interne scoate în stradă mii de polițiști pentru minivacanța de 1 Mai, în contextul în care în țară sunt organizate mai multe evenimente la care vor participa mii de persoane. Aproape 24.000 de angajați vor fi pe străzile din țară pentru a asigura liniștea și ordinea publică.

Citește și: Bătaie în trafic pe o stradă din Târgu Jiu. Polițiștii au deschis un dosar penal

Traficul, monitorizat de 24.000 de polițiști

”Aproximativ 24.000 de angajați ai Ministerului Afacerilor Interne vor fi la datorie în minivacanța de 1 Mai pentru asigurarea unui climat general de siguranță și legalitate.”, potrivit unui comunicat transmis de Ministerul Afacerilor Interne.

Cei mai mulți polițiști vor ajunge în zonele de litoral și munte, acolo unde au loc cele mai multe petreceri.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Loredana Salomia, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

”Cei mai mulți vor fi distribuiți în zonele de litoral și munte, acolo unde sunt așteptați turiștii. 8.500 de forțe de ordine vor supraveghea locurile turistice, unde vor avea loc petreceri și evenimente pentru a se asigura că totul se desfășoară în condiții legale și de siguranță.”, transmite Loredana Salomia, reporter Kanal D.

Peste 350 de radare pe toate drumurile naționale

Polițiștii rutieri vor folosi în acest weekend aproximativ 350 de aparate radar pentru descurajarea conducătorilor auto care îşi riscă propria viaţă.

Cum, de astăzi deja, mulți au pornit la drum spre zilele libere, polițiștii de la Brigăzile Rutiere au împânzit șoselele și vor fi peste 350 de radare care să depisteze șoferii care circulă cu viteză.

În sprijinul agenților de la sol vor veni și 14 elicoptere ale Inspectoratului de Aviație, care să supravegheze aerian tot ce se întâmplă la sol și să se poată intervene rapid în caz de urgență.”, transmite Loredana Salomia, reporter Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si