Potrivit CNCAV, 16.862 de persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore. Dintre acestea, 13.748 au primit prima doză de ser sau vaccinul cu doză unică de la Johnson & Johnson.

În acelaşi interval, au fost raportate şapte reacţii adverse: trei la vaccinul Pfizer şi patru la cel de la Johnson & Johnson. Alte 72 de reacţii adverse sunt în curs de investigare.

Câți români s-au vaccinat cu serul Pfizer

În ultimele 24 de ore, un număr de 5.355 de români au fost vaccinați cu prima doză a serului Pfizer și 2.978 de români au fost vaccinați cu doza a 2-a.

Câți români s-au vaccinat cu serul Moderna

În ultimele 24 de ore, un număr de 127 de români au fost vaccinați cu prima doză a serului produs de compania Moderna, iar 93 au fost vaccinați cu doza a 2-a.

Câți români s-au vaccinat cu serul AstraZeneca

În ultimele 24 de ore, un număr de 3 persoane au fost vaccinate cu prima doză a serului produs de către compania AstraZeneca și 43 de persoane s-au imunizat cu cea de-a 2-a doză.

Câți români s-au vaccinat cu serul Johnson & Johnson

În ultimele 24 de ore, un număr de 8.263 de români s-au vaccinat cu unica doză a serului produs de compania Johnson & Johnson.

Ser anti-covid

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Certificatul verde Covid-19 a devenit OBLIGATORIU pentru accesul în restaurante! Unde se aplică regula

Câți români s-au vaccinat în total de la începutul campaniei

În total, cu schema completă au fost vaccinare până la această dată un total de 5.286.623 de români, iar numărul total al persoanelor vaccinate cu prima doză a ajuns la 5.410.915.

Citeste si: VIDEO| A simulat vaccinarea. Primarul din Rădăuți este viral pe internet după ce a vrut să arate mai bine în poze

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 7 reacţii adverse, iar numărul total al acestora, raportat de la începutul campaniei de vaccinare, a ajuns la 17.126. De asemenea, CNCAV precizează că 72 reacţii adverse sunt în curs de investigare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si