Potrivit CNCAV, 14.078 de persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore, dintre care 9.335 cu prima doză. De asemenea, numărul total al persoanelor vaccinate a ajuns la 5.096.624, din care 4.956.867 cu schema completă.

"Din cauza faptului că descărcarea datelor din platforma RENV pentru ultimele 24 ore, respectiv pentru întreaga perioadă a campaniei de vaccinare, nu se poate realiza simultan şi instantaneu, apar diferenţe privind numărul de doze administrate în ultimele 24h.

În intervalul de descărcare a datelor sunt înregistrate dozele administrate în această perioadă scurtă de timp", a transmis CNCAV.

Citeste si: Nu s-ar vaccina nici pe bonuri de masa

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin- wowbiz.ro

"Prin introducerea în RENV a dozelor efectuate în afara României pentru persoanele care au o doză administrată în România (conform OUG 68/2021), numărul total al beneficiarilor vaccinaţi cu prima doză suferă modificări (scăderi), deoarece aceştia devin persoane vaccinate cu schema completă", a precizat CNCAV.

Câți români s-au vaccinat cu serul Pfizer

Numărul de doze administrate împotriva COVID-19 cu vaccinul Pfizer-BioNTech (în ultimele 24 de ore): 2.923

de persoane vaccinate cu o doză; 4.488 de persoane vaccinate cu a două doză.

Câți români s-au vaccinat cu serul Moderna

Numărul de doze administrate împotriva COVID-19 cu vaccinul Moderna (în ultimele 24 de ore): 117 persoane vaccinate cu o doză; 173 persoane vaccinate cu a două doză.

Câți români s-au vaccinat cu serul AstraZeneca

Numărul de doze administrate împotriva COVID-19 cu vaccinul AstraZeneca (în ultimele 24 de ore): 3 persoane vaccinate cu o doză; 62 de persoane vaccinate cu a două doză.

Câți români s-au vaccinat cu serul Johnson & Johnson

Numărul de doze administrate împotriva COVID-19 cu vaccinul Johnson&Johnson (în ultimele 24 de ore): 6.312. Vaccinul nu necesită rapel.

Reacții adverse vaccin anti-COVID[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: O altă țară care renunță la gratuitatea testării covid-19. Se va impune și o carantină strictă

Câte reacții adverse s-au înregistrat

Numărul de reacții adverse înregistrate la nivelul centrelor de vaccinare: 4, dintre care 0 la serul Pfizer-BioNTech, 1 la Moderna, 0 la AstraZeneca şi 3 la Johnson&Johnson.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si