Potrivit datelor puse la dispoziția Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) de către Institutul Național de Sănătate Publică (INSP-CNSCBT), prin aplicația Registrul Electronic Național al Vaccinărilor (RENV), care ține evidența vaccinărilor, situația din ziua de 12 mai a.c., ora 17.00, o puteți vedea mai jos.

Câte persoane s-au vaccinat cu serul Pfizer

Numărul de doze administrate împotriva COVID-19 cu vaccinul Pfizer BioNTech (în ultimele 24 de ore): 86.158,

din care: 31.980 de persoane vaccinate cu 1 doză; 54.178 de persoane vaccinate cu 2 doze.

Citeste si: Țara care permite intrarea liberă a turiștilor vaccinați. Nu mai este nevoie de test PCR negativ

Câte persoane s-au vaccinat cu serul Moderna

Numărul de doze administrate împotriva COVID-19 cu vaccinul Moderna (în ultimele 24 de ore): 7.407, din care: 2.364 de persoane vaccinate cu 1 doză; 5.043 persoane vaccinate cu 2 doze.

Vaccinarea populației României[Sursa foto: PixaBay]

Câte persoane s-au vaccinat cu AstraZeneca

Numărul de doze administrate împotriva COVID-19 cu vaccinul AstraZeneca (în ultimele 24 de ore): 7.178, din care: 356 de persoane vaccinate cu 1 doză; 6.822 de persoane vaccinate cu 2 doze.

Câte persoane s-au vaccinat cu serul Johnson & Johnson

Numărul de doze administrate împotriva COVID-19 cu vaccinul Johnson&Johnson (în ultimele 24 de ore): 4.011, din care: 4.011 de persoane vaccinate cu 1 doză.

Serul Pfizer[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Țara care va suspenda vaccinarea populației cu serul anti-COVID AstraZeneca

Miercuri, au ajuns în România 54.000 de doze Johnson&Johnson

Secretarul de stat din Ministerul Sănătăţii, Andrei Baciu a scris miercuri, 12 mai 2021 pe pagina sa personală de facebook, că un număr de ”54.000 doze de vaccin Janssen (Johnson&Johnson) au intrat astăzi în ţara noastră prin Vama Nădlac. Odată cu acest transport, numărul dozelor de vaccin produs de compania americană a ajuns la 162.000”.

Andrei Baciu a mai precizat și faptul că s-a mai depăşit o ”bornă”: ”Dozele de vaccin Johnson&Johnson au ajuns la peste 10.000 de români”.

Vaccin anti-COVID[Sursa foto: PixaBay]

Câte reacții adverse s-au înregistrat în ultima zi

Numărul de reacții adverse înregistrate la nivelul centrelor de vaccinare: 78, dintre care 50 de reacții la vaccinul Pfizer, 23 de reacții adverse la vaccinul Moderna, 2 reacții adverse la vaccinul AstraZeneca și 3 reacţii adverse la vaccinul Johnson & Johnson.

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si