În ultimele 24 de ore s-au vaccinat 10.849 de persoane, potrivit datelor oferite de Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Ioana Mihăilă: „Suntem în valul 4 al pandemiei, iar în spitale vin tot mai mulţi pacienţi infectaţi cu SARS-CoV-2”

Situația vaccinării în România, 2 septembrie 2021

Conform datelor puse la dispoziția Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 de către Institutul Național de Sănătate Publică, prin aplicația Registrul Electronic Național al Vaccinărilor, care ține evidența vaccinărilor, situația din ziua de 2 septembrie, ora 17.00, este următoarea:

  1. Numărul de doze administrate împotriva COVID-19 cu vaccinul Pfizer-BioNTech (în ultimele 24 de ore): 2.611 de persoane vaccinate cu o doză; 2.881 de persoane vaccinate cu a două doză.
  2. Numărul de doze administrate împotriva COVID-19 cu vaccinul Moderna (în ultimele 24 de ore): 59 persoane vaccinate cu o doză; 145 persoane vaccinate cu a două doză.
  3. Numărul de doze administrate împotriva COVID-19 cu vaccinul AstraZeneca (în ultimele 24 de ore): 13 persoane vaccinate cu o doză; 30 de persoane vaccinate cu a două doză.
  4. Numărul de doze administrate împotriva COVID-19 cu vaccinul Johnson&Johnson (în ultimele 24 de ore): 5.110. Vaccinul nu necesită rapel.
  5. Numărul de reacții adverse înregistrate la nivelul centrelor de vaccinare: 7, dintre care 3 la Pfizer, 1 la Moderna şi 3 la Johnson&Johnson.

Citeste si: Bilanţ COVID azi, 2 septembrie 2021: Câte cazuri noi de coronavirus s-au raportat în ultimele 24 de ore?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si