Close sidebar
Close sidebar

Cativa elevi de clasa a 12-a s-au urcat pe acoperisul liceului si isi faceau selfie-uri in timp ce fumau. Cum a reactionat directorul cand a vazut imaginile

Niste elevi de clasa a 12-a au fost surprinsi pe acoperisul liceului, in timp ce fumau si isi faceau selfie-uri. Minute bune s-au distrat la inaltime, apoi au intrat in sala de curs pe... fereastra! Ce s-a intamplat cand imaginile au ajuns pe biroul directorului?

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Terasa improvizata are acces la o sala de curs. Unul dintre tineri se catara la un moment dat pe geam si intra in clasa. Dupa ce-si termina tigarile, ceilalti elevi de liceu intra si ei in interior tot pe fereastra, rand pe rand.  Aceste imagini au ajuns si pe biroul doamnei director al Liceului de Arta, care dupa ce a vazut patania copiilor s-a dus dupa ei.

In sala de curs care avea iesire spre acoperisul cladirii, doamna director si mana ei dreapta au constatat ca lacatul de la gratii a fost scos. Asa au reusit liceenii rebeli sa se strecoare afara.

Dupa ce a inspectat cu atentie problema, cea care conduce liceul i-a identificat pe doi dintre tinerii care au iesit pe acoperis sa fumeze.

I-a chemat indata in birou, sa le ceara socoteala.

Citeste si: Acesta este satul uitat de lume, în care mai locuiesc doar 5 familii! Dezastrul care a dus la depopularea satului Pardoși, din Buzău- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

De cum au vazut imaginile cu ei pe acoperisul liceului de arte, tinerii au inceput sa se balbaie. De asa o mustrare sigur isi vor aduce aminte peste ani,cu zambetul pe buze.

Directoarea liceului a promis ca va lua toate masurile pentru a-i pedepsi pe liceenii rebeli. Se ia in calcul scaderea notei la purtare si inchiderea ferestrelor cu doua randuri de lacate.

 

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI