Femeile sustin ca au avut parte de-un Revelion ratat! Desi asteptarile au fost pe masura celor 4 stele ale localului,  dezamagirea a inceput inca de la intrarea in restaurant.
A urmat apoi bataia de joc din timpul mesei, spun reclamantele. In loc sa plece cu burtile pline, dupa cum le-ar fi fost prezentat meniul, doamnele au plecat mai mult flamande.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Nemultumirile au curs si pe pagina de socializare a localului, unde oamenii au dat nota proasta si la pregatirea profesionala a personalului.
Sesizat de clienti, seful de la Protectia Consumatorului a venit in control.

In replica, patronul localului de fitze recunoaste ca unii clienti au asteptat mult si bine sa li se umple farfuriile, dar, de vina pentru neplacerea creata e faptul ca in restaurantul sau totul se gateste pe loc si cu produse proaspete. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si