Trei tineri au făcut plinul la o benzinărie din Bacău, apoi au mers să plătească la casa de marcat cu trei găleți pline cu monede. Tinerii au strâns mai bine de o lună de zile doar monede în valoare de 1 ban, 10 și 50 de bani. Angajatele stației de alimentare au rămas uimite când au văzut cum vor să plătească tinerii.

Vânzătorii sunt obligați să primească măruntul

Reacția vânzătoarei nu i-a descurajat pe cei care au pus la cale gluma cu iz de boicot.

Citeste si: Guvernul a renunțat la măsura care scădea prețul carburanților la pompă

De altfel, legea o obligă pe femeie să primească măruntul chiar dacă asta înseamnă să numere până la ultimul bănuț. Și-au fost într-adevăr multe monede, unele de 10 bani, altele de 50 de bani, amestecate în trei recipiente.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Amenzi de milioane de lei benzinăriilor care au ridicat prețurile carburanților

Tinerii au filmat totul și au postat videoclipul pe rețelele sociale. Flmulețul a devenit imediat viral și a strâns comentarii pozitive și negative deopotrivă. Mulți dintre internauţii i-au certat pe tineri pentru gluma de prost gust, scrie observatornews.ro.

Banii au fost strânși într-o lună

În filmare se vede cum cei trei merg la casă pentru a plăti cu cele trei găleți de monede.

Citeste si: VIDEO| S-a produs și minunea la pompă. După ce barilul de țiței s-a ieftinit șoferii au început să observe reduceri de preț și la carburant

"Am făcut și noi plinul și vrem să plătim. E mai mult oricum, e cu tips. Amestecături...Noi am alimentat. Nu îi puteți primi? Nu sunt bani? Ia uitați, sunt bani. Aurul rusesc", spun tinerii uneia dintre angajate.

Citeste si: Vești bune pentru șoferi. Prețul petrolului scade semnificativ

Legat de fapta sa, unul dintre tineri a scris pe Facebook: "A durat aproape o lună, am cerșit mărunt prin toate magazinele unde am făcut cumpărături, chiar și de la oamenii străzilor(că le-am dat ceva în plus). Am adunat ceva datorită lor, și le mulțumesc! Așa că am mers să fac plinul la Lukoil(firmă rusească), ieșirea din Bacău".


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si