Cu doar câteva zile în urmă, un român de 40 de ani a fost găsit mort într-o piscină din Târgu Jiu. Ultimele clipe din viața lui au fost filmate. O femeie aflată la piscină a înregistrat momentul în care bărbatul își dă ultima suflare. Ea își filma, de fapt, fiul și soțul. Acum anchetatorii au aflat cauza reală a decesului.

Citește si: Descoperire terifiantă: un copil, de trei ani, a fost găsit mort în congelator

Mădălin și-a găsit sfârșitul la doar 40 de ani. El a mers să se distreze la piscină, dar a murit. Bărbatul a intrat în piscină, iar după minute bune în care s-a bucurat de apă, acesta nu a mai fost văzut la suprafață, ci pe fundul piscinei.

Cauza morții lui Mădălin din Târgu Jiu

O femeie își filma soțul și fiul și a înregistrat întregul moment. Bărbatul a pierit sub privirile sutelor de oameni care erau la piscină. Prima dată, femeia a crezut că acesta înoată, însă după și-a dat seama că nu mai mișcă. Atunci și-a strigat soțul să sară în ajutorul lui și imediat a fost scos în afara piscinei.

Autoritățile au zis inițial că omul s-ar fi înecat, însă rezultatele necropsiei bărbatului arată adevărata cauză a morții. De fapt, Mădălin a murit din cauza unui infarct, iar ulterior a ajuns pe fundul piscinei, potrivit observatornews.ro.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește si: Un copil de un an a căzut dintr-o mașină aflată în mers

Scafandrii au încercat imediat să-l scoată și să-l resusciteze, însă pentru bărbatul de 40 de ani era deja prea târziu, căci decesul se instalase și nu se mai putea face nimic pentru el.

Bărbatul a venit la piscina din Târgu-Jiu de la câțiva kilometri distanță. El locuia în localitatea Bălești. Mădălin venise însoțit de un prieten de-al său, iar tragedia s-a petrecut la câteva ore după ce intrase în centrul de agrement.

Citește si: Un bărbat a murit la doar 4 zile după pierderea soției. O copilă a rămas orfană: ''Fabio, ce ai făcut?''

Prietenii lui au rămas șocați când au văzut că bărbatul nu mai mișcă, iar medicii i-au declarat decesul.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Familia și apropiații l-au condus pe bărbat pe ultimul drum. Nimeni nu înțelege de ce a murit. Românul nu avea probleme cu inima și nici nu urma vreun tratament.

Citește si: A murit Ionuț, băiatul de 10 ani care cerșea la un Peco, ca să-și ajute mama și frații. Copilul a fost lovit de o mașină: "Ascundea o dramă, dar el zâmbea mereu"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si