Close sidebar
Close sidebar

Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Mădălin?! Bărbatul nu a murit înecat în piscina din Târgu-Jiu

S-au aflat noi detalii în cazul tânărului găsit pe fundul unei piscine din Târgu Jiu. Mădălin nu a murit înecat.

Georgiana Balaban,

Mădălin a murit la 40 de ani.

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cu doar câteva zile în urmă, un român de 40 de ani a fost găsit mort într-o piscină din Târgu Jiu. Ultimele clipe din viața lui au fost filmate. O femeie aflată la piscină a înregistrat momentul în care bărbatul își dă ultima suflare. Ea își filma, de fapt, fiul și soțul. Acum anchetatorii au aflat cauza reală a decesului.

Citește si: Descoperire terifiantă: un copil, de trei ani, a fost găsit mort în congelator

Mădălin și-a găsit sfârșitul la doar 40 de ani. El a mers să se distreze la piscină, dar a murit. Bărbatul a intrat în piscină, iar după minute bune în care s-a bucurat de apă, acesta nu a mai fost văzut la suprafață, ci pe fundul piscinei.

Cauza morții lui Mădălin din Târgu Jiu

O femeie își filma soțul și fiul și a înregistrat întregul moment. Bărbatul a pierit sub privirile sutelor de oameni care erau la piscină. Prima dată, femeia a crezut că acesta înoată, însă după și-a dat seama că nu mai mișcă. Atunci și-a strigat soțul să sară în ajutorul lui și imediat a fost scos în afara piscinei.

Autoritățile au zis inițial că omul s-ar fi înecat, însă rezultatele necropsiei bărbatului arată adevărata cauză a morții. De fapt, Mădălin a murit din cauza unui infarct, iar ulterior a ajuns pe fundul piscinei, potrivit observatornews.ro.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește si: Un copil de un an a căzut dintr-o mașină aflată în mers

Scafandrii au încercat imediat să-l scoată și să-l resusciteze, însă pentru bărbatul de 40 de ani era deja prea târziu, căci decesul se instalase și nu se mai putea face nimic pentru el.

Bărbatul a venit la piscina din Târgu-Jiu de la câțiva kilometri distanță. El locuia în localitatea Bălești. Mădălin venise însoțit de un prieten de-al său, iar tragedia s-a petrecut la câteva ore după ce intrase în centrul de agrement.

Citește si: Un bărbat a murit la doar 4 zile după pierderea soției. O copilă a rămas orfană: ''Fabio, ce ai făcut?''

Prietenii lui au rămas șocați când au văzut că bărbatul nu mai mișcă, iar medicii i-au declarat decesul.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Familia și apropiații l-au condus pe bărbat pe ultimul drum. Nimeni nu înțelege de ce a murit. Românul nu avea probleme cu inima și nici nu urma vreun tratament.

Citește si: A murit Ionuț, băiatul de 10 ani care cerșea la un Peco, ca să-și ajute mama și frații. Copilul a fost lovit de o mașină: "Ascundea o dramă, dar el zâmbea mereu"

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI