Cavourile din Craiova se vând la prețul unei vile de lux. Ultimul cavou din Craiova a fost vândut la suma de 200.000 de euro. Locurile de veci pot fi achiționate la preț de apartamente, iar Regia Autonomă de Administrare a Domeniului Public și Fondului Locativ Craiova (RADPFL), cea care administrează sau vinde un loc de veci o face cu aproximativ 5.000 de lei.

Citește și: VIDEO- Incident șocant în cimitir: Trei gropari au transformat un cavou în piscină. Imaginile au ajuns virale

„Am văzut și eu cât cer. Păi, de unde să dai atâția bani? O s-ajungem să ne bage în gropi comune", a declarat Maria Săvulescu din Craiova.

„O persoană poate vinde doar lucrările funerare fără locul de veci concesionat de la RADPFL Craiova, iar noului proprietar i se va încheia un nou contract pe 7 ani, proprietarii pot să pună orice preţ", a declarat Daniela Ochea, purtător de cuvânt RADPFL Craiova.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Caz horror la Timişoara, mai îngrozitor decât al Cristinei Ţopescu! A fost descoperit cadavrul mumificat al unui bărbat mort de doi ani, într-un apartament în care aparatul de radio mergea fără oprire de la decesul acestuia!

Incident șocant în cimitir: Trei gropari au transformat un cavou în piscină. Imaginile au ajuns virale

Temperaturile extreme cu care se confruntă țara noastră în ultimele zile îi fac pe oameni să găsească tot felul de soluţii pentru a scăpa de căldură. Acesta este şi cazul a trei tineri care s-au postat pe rețelele de socializare în timp ce se bălăcesc într-o piscină improvizată, într-un cavou din cimitir.

In imaginile înregistrate şi mai apoi urcate pe rețeaua de socializare TikTok, trei tineri se distrează și se răcoresc de zor într-un cavou din cimitir pe care l-au umplut cu apă. 

Citește și: O mașină de lux, făcută praf într-un cimitir din Iași

Printre celelalte morminte, cei trei tineri gropari se bălăcesc de zor, internauții observând că tinerii sunt vizibili distraţi de întreaga ispravă din cimitir.

Mai mult, pentru ca totul să fie făcut ca la carte aceştia au folosit şi o melodie pe măsură care să se potrivească cu imaginile cu totul "inedite".

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si:  Un spaniol doarme de o săptămână unui adăpost de animale. Omul își vrea înapoi câinii şi pisicile luate de autorităţile române

Clipul care a fost urcat pe reţelele de socializare a ajuns strâns zeci de mii de vizualizări, fiind vorba mai exact de peste 82.000

de vizualizări, mii de aprecieri şi sute de comentarii. Mulți dintre internauți s-au amuzat pe seama imaginilor, în timp ce alţii şi-au exprimat revolta. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si