Close sidebar
Close sidebar

Caz Caracal. Imagini uluitoare cu Dincă în timp ce o imobilizează pe Alexandra Măceșanu

Ancheta privind cazul Caracal continuă și ies la iveală noi informații. Au apărut imaginile clare care arată cum a fost răpită Alexandra Măceșanu. Gheorghe Dincă a fost surprins de camerele de supraveghere chiar în momentul în care o imobilizează pe tânăra de 15 ani.

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Alexandra Măceșanu putea fi salvată la timp, mai ales că a dat indicații referitoare la împrejurimile în care a fost răpită. Conform celor de la observator.tv, polițiștii au văzut filmarea la câteva ore de la apelurile tinerei la 112, însă au acționat abia 14 ore mai târziu.

Citeste si: Anunț CFR: Sunt în derulare programe de modernizare a 636 de poduri şi podeţe feroviare

Camerele de supraveghere din zona Liceului Mihai Viteazul din Caracal au înregistrat, pe 24 iulie, răpirea Alexandrei Măceșanu. Se vede clar cum Dincă oprește autoturismul pentru a o imobiliza pe adolescentă.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citeste si: Incredibil- aspectul unor plâmâni de fumători diferiți total de plămânii unui om sănătos

Tânăra a explicat cum a fost răpită și că a trecut pe lângă un liceu, acolo unde Dincă a oprit preț de câteva minute. Pe 25 iulie, la 11 şi 29 de minute a vorbit ultima dată la telefon, cu poliţistul Constantin Pistol.

„Alexandra, într-adevăr, a dat nişte descrieri, aceste descrieri putând fi localizate, înregistrate de camerele video din zonă şi am observat, fiind notoriu, că aceste date nu au fost exploatate” a spus Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, adolescenta de 18 ani răpită de criminalul din Caracal.

Citeste si: Cum vor fi mașinile viitorului?

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI