Caz Caracal. Dosarul Caracal aruncă o bombă de ultimă oră. Părinții Alexandrei Măceșanu sunt obligați de instanță să achite cheltuielile de judecată în procesul cu Gheorghe Dincă. Magistrații au respins ca nefondată cererea de strămutare de la Tribunalul Olt a dosarului Caracal.

Caz Caracal. Tudoriţa şi Ion Măceşanu sunt nevoiți să plătească cheltuielile judiciare într-un proces cu Gheorghe Dincă. Suma pe care soții trebuie să o achite este de 25 de lei de fiecare, conform deciziei Curţii de Apel Craiova.

Caz Caracal. Citeste si: Dincă, distrus în pușcărie! Criminalul de la Caracal s-a plâns că nu mai rezistă în celulă! ”Nu mai pot”

Caz Caracal

Caz Caracal: Încă un moment de cumpănă pentru părinții Alexandrei Măceșanu

Caz Caracal. „Respinge, ca nefondată, cererea de strămutare formulată de petenţii Măceşanu Tudoriţa şi Măceşanu Ion. Obligă pe fiecare petent la câte 25 lei cheltuieli judiciare avansate de stat", se menţionează în decizia instanţei.

Caz Caracal. Citeste si: Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, a făcut o dezvăluire neașteptată pe pagina sa de Facebook: „Urmează o arestare importantă în Italia"

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Caz Caracal. „Ne abținem de la comentarii și supoziții ce ar fi putut stă la baza acestei hotărâri însă o considerăm vădit nedreaptă și în calitate de persoană împuternicită notarial de către familie, voi depune plângere la CSM cu privire la modul în care s-a judecat solicitarea de strămutare a judecării cauzei. Pentru moment, comunicăm doar suprinderea și nemulțumirea față de această decizie luată în ciuda multiplelor elemente vădite de posibilitate a influențării procesului la Tribunalul Olt reliefate atât de familie cât și de mass media în ultimele luni", a

transmis familia Alexandrei, prin intermediul lui Alexandru Cumpănaşu.

Caz Caracal

Caz Caracal. Citeste si: Bunicul Luizei Melencu devine SUSPECT în cazul Caracal! A picat testul poligraf

Caz Caracal. Pentru familia Alexandrei Măceşanu nu este o prioritate judecarea lui Dincă, date fiind infracţiunile pentru care a fost trimis bărbatul în judecată. „Bătaia de joc la adresa familiei" este însă, motivul pentru care rudele fetei sunt dispuse să înceapă alte lupte în instanţă.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Caz Caracal. „Judecarea lui Dincă nu reprezintă pentru noi o prioritate atâta timp cât a fost trimis în judecată pentru omorârea Alexandrei, lucru pe care familia nu îl recunoaşte și nu îl acceptă. NU acceptăm însă bătaia de joc la adresa familiei noastre în cadrul acestui proces început", a mai scris Alexandru Cumpănaşu pe reţelele de socializare.

Caz Caracal.

Citeste si: Fiul lui Gheorghe Dinca va fi arestat! Daniel Dinca a fugit din tara dupa ce a comis fapta

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si