Close sidebar
Close sidebar

Caz cutremurator in Bihor! O fetita de cinci ani a fost strivita de un tractor condus de un baiat de 13 ani!

O fetita de 5 ani din judetul Bihor a ajuns in stare grava la spital, dupa ce a fost lovita de un copil de 13 ani, care era la volanul unui tractor. Baiatul a fugit imediat dupa accident, insa politistii l-au prins.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

O fetita in varsta de 5 ani din satul Ferice, comuna Buntesti, a ajuns, joi, la spital in stare grava, dupa ce a fost ranita intr-un accident rutier provocat de un alt copil, un baiat de 13 ani, care conducea un tractor pe sosea.

Potrivit unui comunicat transmis vineri de purtatorul de cuvant al Politiei Bihor, comisarul Alina Dinu, accidentul s-a produs pe drumul comunal 139, chiar in sat, si a fost anuntat la dispeceratul Politiei Rutiere la ora 16.50.

"Un minor de 13 ani, din Ferice, in timp ce conducea un tractor agricol neinregistrat, pe directia Buntesti- Ferice, a acrosat o minora de 5 ani, din Ferice, care, lasata nesupravegheata, a traversat neregulamentar partea carosabila", se arata in informare.

Ulterior, baiatul a parasit locul accidentului fara incuviintarea Politiei, fiind identificat insa in scurt timp de politisti.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O polițistă este cercetată pentru că avea o relație cu un traficant de droguri și o aventură cu șeful ei căsătorit, în același timp- antena3.ro

In urma impactului, fetita de 5 ani a suferit multiple leziuni, pentru ingrijirea carora a fost internata in spital.

Dr. Hadrian Borcea, seful SMURD-UPU Bihor, a declarat, vineri, pentru BIHOREANUL, ca starea micutei este foarte grava. Fetita este in coma la Sectia de Neurochirurgie a Spitalului Clinic Judetean Oradea cu traumatism cranio-cerebral sever.

"Are numeroase leziuni la nivelul creierului si al oaselor fetei", a spus dr. Borcea.

Intre timp, politistii rutieri au deschis o ancheta in caz, sub supravegherea procurorilor de la Parchetul Beius, pentru a stabili circumstantele in care copilul de 13 ani a ajuns sa conduca tractorul, daca vehiculul i-a fost incredintat sau daca l-a luat fara stirea proprietarului.

Cum este minor, pentru faptele lui vor fi trasi la raspundere, insa, si parintii.

Sursa: Romania TV

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI