Conform, purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, Delia Nenişcu,  oamenii legii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au emis ordonanţă de reţinere, pentru 24 de ore, pe numele unui individ în vârstă de 45 de ani din comuna Todireni, cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de violare de domiciliu şi viol.

Citeste si: O femeie a ieșit din comă după ce a primit tratament cu Viagra. Ea se afla în stare gravă din cauza virusului Sars-Cov-2

Bărbatul a fost găsit în data de 2 ianuarie 2022

,,Din cercetări a reieşit faptul că în noaptea de 31 decembrie 2021 spre 1 ianuarie 2022, acesta ar fi pătruns fără drept în curtea şi, apoi, în locuinţa persoanei vătămate, o femeie de 92 de ani, din comuna Todireni, unde, prin constrângere fizică şi întrebuinţarea violenţei, ar fi întreţinut un raport sexual cu aceasta", a declarat Nenişcu, conform AGERPRES.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Mai apoi, agresorul ar fi fugit de la fața locului, fiind identificat în data de 2 ianuarie într-o locuinţă părăsită, din aceeaşi localitate.

Individul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Botoşani. Luni, acesta a fost prezentat în faţa instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, iar instanța de judecată și-a însușit propunerea organelor judiciare.

Citeste si: Un bărbat din Bihor și-a pus capăt zilelor după ce a pierdut toți banii la jocuri de noroc, în Germania


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si