Un caz înfiorător a avut loc marți, 7 mai în București! Un tată și-ar fi aruncat pruncul abia născut în apele râului Dâmbovița, scrie Realitatea. Bebelușul ar fi fost mai întâi înfășurat într-o pungă de plastic.

Cine i-a alertat pe polițiști?

Polițiștii fac eforturi considerabile pentru a-l găsi, însă în acest moment nu se știe dacă este viu sau mort. Cea care ar fi anunțat oamenii legii despre întâmplarea șocantă ar fi mama copilului.

Cei doi nu ar avea posibilități financiare și stăteau în niște locuințe improvizate din zona Ciurel din Sectorul 6, mai scrie sursa citată mai sus.

Bebeluș aruncat Dâmbovița

Imagine reprezentativă pentru o mașină de poliție.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: Incident șocant în Olt, în a doua zi de Paște! Un bărbat de 39 de ani a intrat în casa vecinei, a abuzat-o și i-a furat banii

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Anchetatorii au deschis un dosar penal in rem pentru infracțiunea de omor și continuă cercetările în acest caz.

O mamă și-a aruncat bebelușul de 5 luni de la etajul 3

Un caz teribil a avut loc acum 3 luni la Iași, în cartierul Cantemir. Atunci, o mamă și-ar fi aruncat copilul de doar 5 luni de la etajul 3 ca să îl salveze din flăcări, potrivit Digi 24. Femeia l-ar fi înfășurat mai întâi pe bebeluș cu mai multe pături, astfel încât să atenueze cădere.

Din păcate, copilul a murit la ceva timp la spital.

"Pacientul a fost transferat la Spitalul de Neurochirurgie Iaşi, prezentând comă de gradul al IV-lea, stop cardiorespirator resuscitat, traumatism craniocerebral grav, cu hemoragii multiple intracraniene şi fracturi multiple craniene, fracturi costale, contuzie pulmonară şi contuzie abdominală", a declarat Cătălina Ionescu, purtător de cuvânt al Spitalului de Copii „Sf. Maria” din Iaşi, conform sursei citate mai sus.

Bebeluș aruncat Dâmbovița

Imagine reprezentativă pentru o femeie disperată.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: Tragedie în a doua zi de Paște! Un bărbat a fost lovit de două mașini, în timp ce traversa strada, în Mehedinți

Mama și pruncul ar fi fost închiși în casă chiar de soțul femeii, care se disculpă și spune că nu el a pus focul. Cu toate astea, vecinii au declarat că au auzit cum cei doi adulți se ceartă adesea. Chiar și de Crăciun, femeia ar fi fost abuzată, moment în care ar fi fugit la o vecină.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si