,,În ziua de 20 decembrie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului Siguranţă Şcolară s-au autosesizat şi s-au deplasat la unitatea de învăţământ în cauză, unde au efectuat verificări. În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de purtare abuzivă şi continuă cercetările, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, în vederea stabilirii împrejurărilor în care evenimentele s-au petrecut şi luarea măsurilor legale care se impun”, informează, marţi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş.  

Oamenii legii au deschis dosarul penal după ce, luni, 20 decembrie, jurnaliştii din județul Argeș, de la redacția epiteşti.ro au publicat o serie de înregistrări, dar şi sesizări ale unor părinţi care reclamă comportamentul profesorului de informatică. 

Citeste si: VIDEO| Profesoară din Slobozia, anchetată după ce a fost înregistrată în timp ce umilea elevii: „A murit asta?”

Conversație cutremurătoare pe grupul clasei

Așadar, profesorul reproşează unui copil că ,,întoarce vorba”, sau că ,,se bagă în seamă cu de-a sila” .  Mai mult, el reproşează unei eleve că i-a scris ,,Bună seara!” şi nu „Bună seara, domnule profesor”, spunând că respectiva elevă „nu e pe treaba ei, nu e crescută cum trebuie”. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

,,Păi este o problemă, măi nesimţiţilor şi obraznicilor! Voi trebuie să ştiţi cine este stăpân în clasă, m-aţi înţeles?(...)

Este clară povestea cu voi! Trebuie să vă găsiţi nănaşul şi uite că vi l-aţi găsit! Asta este problema.. a mea nu e, că eu nu am probleme, este problema voastră”, le mai spune, într-o înregistrare, profesorul.  

Cadrul didactic le reproşează minorilor că o apără pe eleva căreia îi spune că „nu e crescută cum trebuie”.  

Într-o altă înregistrare, profesorul de informatică îi spune unei eleve: „Aoleu, Roxana, sincer îţi spun, drept îţi spun, abia aştept să am şi eu o fetiţă aşa, ca tine, fetiţa mea, copilul meu, şi dacă iese exact aşa ca tine... mamă bat la ea în fiecare zi, ca la fasole, ştii cum? îi scot toţi dinţii din gură dacă e aşa”. 

Citeste si: Gestul inedit al unei profesoare: le-a tăiat unghiile elevelor sale cu o foarfecă uriașă. Părinții au reacționat imediat


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si