Close sidebar
Close sidebar

Caz cutremurător în Vrancea. O pacientă care se afla în stare gravă a fost plimbată timp de 10 ore cu ambulanța

O femeie în vârstă de 64 de ani, care suferea de mai multiple afecţiuni medicale, a fost plimbată cu salvarea între spitale din Vrancea timp de 10 ore. Pacienta a fost internată, în cele din urmă, în secţia de boli infecţioase a Spitalului Judeţean Focşani şi diagnosticată pozitiv cu SARS-CoV-2. Rudele femeii au depus deja plângere la Poliţie.

Alexandra Costea,

Caz cutremurător în Vrancea. O pacientă care se afla în stare gravă a fost plimbată timp de 10 ore cu ambulanța


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

După aproape două săptămâni petrecute în Spitalul Județean Focşani, pacienta a primit recomandarea de a urma un program de recuperare la Spitalul din Adjud. Fiul ei a solicitat intervenția unei ambulanțe, care a transportat-o la unitatea medicală. Aici a început adevăratul calvar pentru biata femeie.

,,A fost testată pentru depistarea virusului COVID. Pacienta a ieşit pozitivă la acest test", a declarat Adrian Boicu, directorul medical al Spitalului Municipal Adjud.

Citeste si: Accident grav pe Autostrada Soarelui. Mașină cu doi adulţi şi doi copii, răsturnată în șanț

Spitalul din Adjud nu mai este de suport COVID, aşa că pacienta a fost transportată din nou la Spitalul Judeţean Focşani. Aici a fost testată încă o dată, rezultatul fiind de această dată negativ.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

,,În urma testului COVID negativ, medicii nu au găsit nici un alt motiv pentru a ţine pacienta internată şi au retrimis-o către centru de recuperare Adjud pentru a-şi urma recuperarea medicală. Spitalul Adjud a refuzat internarea pacientei şi a retrimis-o către Secția de Boli Infecțioase", a precizat Alina Cosma, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean.

Pacienta a fost plimbată 10 ore între spitale

La Spitalul Judeţean a fost testată pentru a treia oară, cu un test PCR de data aceasta, rezultatul fiind pozitiv. Fiul femeii a fost extrem de deranjat de atitudinea cadrelor medicale. Bărbatul a depus deja plângeri împotriva acestora şi susține că viaţa mamei sale a fost pusă pericol în cele aproape 10 ore în care a fost plimbată între spitale.

,, Sunt făcute două plângeri.

Sper să nu se mai întâmple şi la alţii ce mi s-a întâmplat şi mie. De asta am şi făcut asta. Vreau să se afle de ce au trecut orele astea, prea multe, la un bolnav cu 5 boli cronice", a susținut Radu Costache, fiul pacientei.

Citeste si: Un grup de refugiați din Ucraina a fost prins în flagrant când spărgeau un apartament din Capitală

Direcția de Sănătate Publica Vrancea a început propria anchetă în acest caz.

,,Direcţia de Sănătate Publică, în acest moment, are ancheta în curs, pentru a se stabili exact, să vedem unde s-au produs acele greşeli pe partea de testare, astfel încât astfel de situaţii să nu se mai repete", a declarat Silviu Stanciu, purtătorul de cuvânt al DSP Vrancea.

Femeia în vârstă de 64 de ani suferă de obezitate morbidă, diabet zaharat de tip 2 și insuficienţă cardiacă.

Citeste si: Prietena cea mai bună, dezvăluiri despre mama sinucigaşă din Timişoara

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI