Crimă cu sânge rece în Galați! O femeie în vârstă de 80 de ani a fost ucisă în propria casă dintr-un sat din Galaţi, informează Antena 3 CNN. Acesta ar fi fost lovită în mod repetat cu un cuţit, iar ulterior, trupul neînsuflețit a fost acoperit cu o pătură, mai informează sursa citată.

Ce au găsit vecinii în casa femeii?

Mai mulți vecini din sat s-ar fi îngrijorat în privința femeii, deoarece nu ar mai fi văzut-o de ceva timp, iar în cele din urmă cineva și-a făcut curajul și a mers la poarta acesteia. Atunci când a văzut că este încuiat și-au dat seama că ceva rău s-ar fi putut întâmpla, așa că au sărit gardul și au intrat în locuință. Ei au rămas înmărmuriți atunci când au găsit-o pe bătrână zăcând în pat, acoperită cu o pătură.

Mai mult, în jurul acesteia ar fi fost găsite mai multe urme de sânge. Imediat au sunat la 112, însă victima era deja decedată. Medicii ajunși la locul faptei au descoperit pe trupul femeii mai multe plăgi înjunghiate. 

Bătrână ucisă Galați

Imagine reprezentativă pentru cercetările oamenilor legii.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: Doliu în lumea actoriei! Constantin Cojocaru s-a stins din viață. ,,Nu ne-ar ajunge 10 vieți să-ți mulțumim”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Momentan, polițiștii fac cercetări în acest caz. Până în acest moment, autorul crimei nu a fost găsit, însă mai multe persoane suspecte au fost duse la audieri.

Bărbat mort în parc

Duminică, un bărbat în vârstă de 40 de ani a fost găsit fără suflare în parcul IOR din București. Un trecător a făcut descoperirea șocantă și a sunat de urgență autoritățile, scrie Spy News.

Bărbat mort IOR

Imagine reprezentativă pentru o crimă.

[Sursa foto: iStock]

Trupul său a fost dus la Institutul de Medicină Legală pentru a fi cercetat.

Citește și: Cu ce s-ar ocupa bărbatul suspectat că ar fi omorât-o pe Mirela, femeia găsită fără viață, lângă Dâmbovița? Primele declarații ale unui apropiat: "Are probleme psihice"

”La data de 14 aprilie 2024, Poliția Capitalei- Secția 12 a fost sesizată, prin apel 112 cu privire la faptul că, în interiorul unui parc din Sectorul 3, s-ar afla o persoană decedată.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

La fața locului s-au deplasat polițiștii și un echipaj de prim-ajutor, care a constatat decesul acestuia, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 40 de ani.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului Omoruri, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. Trupul neînsuflețit a fost transportat la Institutul Național de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsie ”,

a transmis poliția.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si