Close sidebar
Close sidebar

Caz cutremurator! Un copil de doar 6 ani, gasit impuscat intr-o fantana! E incredibil cine este suspectul principal

O tragedie fara margini s-a abatut asupra unei familii din satul Verejeni, aflat in localitatea Telenesti. Un baietel de 6 ani, pe care parintii il cautau cu disperare de de o zi, a fost gasit intr-o fantana. Potrivit primelor cercetari, politistii spun ca el a fost impuscat si aruncat acolo.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cazul cutremurator s-a petrecut ieri, intr-un sat din Republica Moldova. Prima ipoteza a anchetatorilor este ca baiatul a fost impuscat din greseala de un prieten de joaca, care e fiul vecinilor. Se pare ca el ar fi mers in vizita la adolescentul de 14 ani si s-ar fi jucat cu arma de vanatoare detinuta legal de tatal baiatului mai mare, apoi s-a petrecut nenorocirea, potrivit Pro TV Chisinau. Adolescentul urmeaza sa fie retinut de politie.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Matusa baiatului gasit impuscat mortal in fantana a declarat ca sambata, adolescentul de 14 ani a venit la mama victimei ca sa-i ceara voie sa se joace cu el. Femeia i-a permis copilului sa merga cu vecinul sau. Peste cateva ore, adolescentul a venit, din nou, acasa la victima, intreband-o pe mama acesteia unde e baiatul. Adolescentul i-ar fi spus femeii ca cei doi s-au jucat impreuna si ca baiatul de sase ani a plecat, iar el a ramas singur.

Nedumerita, femeia a inceput sa-si caute fiul impreuna cu mai multi vecini din satul Verejeni.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI