Close sidebar
Close sidebar

Caz de coronavirus în România. Femeie din Sălaj, izolată la domiciliu

O femeie este izolată la domiciliu după o călătorie în China, conform oficialiilor Direcţiei de Sănătate Publică Sălaj. Românca este angajată a unei companii din Cluj-Napoca, iar recent a luat parte la un program de training în Beijing, scrie a1.ro.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O femeie din Sălaj este izolată la domiciliu din cauza virusului ucigaș. Victima coronavirusului lucrează pentru o companie din Cluj și a fost nevoită să meargă în Beijing.

„Beijingul nu este o zonă afectată de coronavirus, dar pentru că în avionul cu care s-a întors a fost în contact cu alte persoane, am luat decizia să izolăm persoana la domiciliu", a precizat Ligia Marincaş, directorul DSP Sălaj.

Citeste si: Celebrul medic român Mihail Pautov: ”Din 4 oameni răciți, unul va fi infectat cu CORONAVIRUS”! De ce nu trebuie să ne sperie, totuși, virusul din China?

Caz de coronavirus în România. Femeie din Sălaj izolată la domiciliu

Directoarea a menționat că în prezent, femeia este monitorizată zilnic de către medici şi că până acum nu a manifestat niciun simptom de boală.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Coronavirus- Marea Britanie retrage o parte din personalul de la ambasada şi consulatele din China

De asemenea, trei marinari români aflaţi pe vapoare în diferite şantiere din China au fost repatriaţi. Conform Sindicatului Liber al Navigatorilor, românii vor ajunge în țară în zilele următoare.

Numărul cazurilor de îmbolnăvire provocate de coronavirus se apropie de 12.000, iar bilanțul persoanelor decedate din cauza acestui virus a ajuns la 259.

În cursul zilei de vineri, 31 ianuarie, în China au fost identificate 2.102 de cazuri noi, potrivit autorităţilor sanitare chineze, citate de CNN. Cazuri de infecţie au fost înregistrate în Marea Britanie, Canada, Rusia, Spania şi Thailanda.

Citeste si: Coronavirus: 259 de decese. Primul caz de infectare confirmat în Spania. SUA interzic accesul străinilor care au călătorit recent în China

Până în prezent, în România nu s-a confirmat niciun caz de infecţie cu coronavirus, susţin reprezentanţii Ministerului Sănătăţii.

Citeste si: Al doilea român suspect de coronavirus. Microbul ucigaș crește numărul victimelor

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI