Antonela Luca a fost angajată la Postul de Poliție Țibana din Iași începând cu toamna anului 2019. 

Toate problemele polițistei ar fi început după ce șeful ei i-ar fi trimis un mesaj de Crăciun pe WhatsApp: ”Crăciun fericit! Și acum: bătaia o meriți cu cureaua la…”.

Caz fără precedent în Iași: O polițistă a dat instituția în judecată. Detalii șocante din anchetă

Citeste si: Ce despăgubiri au primit până în prezent victimele din Dosarul Colectiv. Sumele vin din Fondul de rezervă al Guvernului

Tânăra nu a răspuns în niciun fel, preferând să ignore pe moment mesajul compromițător. Însă, la scurt timp după ce a informat superiorii șefului său în legătură cu mesajul pe care i l-a trimis, aceștia au hotărât că Antonela trebuie să fie cercetată disciplinar.

Tânăra și-a dat în judecată șeful după ce i-a trimis un mesaj indecent pe WhatsApp

Enervată la culme de cele întâmplate, tânăra a hotărât să dea în judecată atât IPJ Iaşi cât şi pe şeful ei direct, Vasile Cojocaru.

Reclamanta le solicită judecătorilor din cadrul Tribunalului Iaşi să constate faptul că a fost hărţuită şi discriminată de mai mult timp, aceasta cerând şi daune morale.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Sume colosale pentru un loc de parcare în Capitală. Cât plătesc bucureștenii pentru un loc de parcare

Caz fără precedent în Iași: O polițistă a dat instituția în judecată. Detalii șocante din anchetă

Citeste si: Percheziţii domiciliare pentru destructurarea unor grupări infracţionale specializate în trafic de droguri

”Ea este în cadrul IPJ Iași, delegată pentru o perioadă scurtă de timp la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

Față de șeful ei nu s-a luat nicio măsură.

După ce s-a săturat să-și caute dreptatea în sânul instituției, toate sancțiunile contestându-le inclusiv la IGPR, care constatând că în ultima perioadă nu mai face niciun fel de verificare, ci aplică metoda copy paste din argumentele pe care IPJ Iași le-a trimis în vederea menținerii sancțiunilor aplicate a hotărât că este mai constructiv să își caute dreptatea în instanță.

În acest context l-a acționat în judecată pe șeful ei de post, dar și IPJ Iași pentru că este discriminată.

Procesul este în fază incipientă în acest moment”, a povestit, pentru jurnaliștii de la  ziare.com,  Dan Saltelechi vicepreședinte Sindicatului Europol.

Citeste si: Eliberare dificilă la penitenciarul din Găești. Un bărbat a fost dat afară cu forța după ce a refuzat să iasă din celulă

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si