Un bărbat de 67 de ani din Oneşti a sechestrat doi muncitori într-un apartament din Oneşti, judeţul Bacău, iar apoi i-a înjunghiat. Ambele victime au murit, una în apartament, cealaltă la spital. Poliţiştii au intervenit în forţă şi l-au împuşcat pe agresor, acesta fiind rănit.

Luare de ostatici în România!  Doi bărbați tocmiți să execute niște lucări la un apartament din Onești au fost uciși de un bărbat de 67 de ani care, pare-se, a fost proprietarul acelei locuințe.

Potrivit Desteptarea.ro, bărbatul pierduse locuința în urma unei executări silite, iar victimele ar fi fost plătite să renoveze apartamentul de către noul proprietar.

Criminalul îi sechestrase pe cei doi muncitori în apartament. Poliţiştii au intrat peste răpitor și l-au împușcat în picioare și în brațe.  

Citeste si: Șoferița băută care a ucis două fete în Capitală a fost reținută pentru 24 de ore

Criminalul a sunat la 112: ce a cerut pentru eliberarea ostaticilor

Și Ziarul de Bacău transmite că individul sechestrase doi muncitori într-un apartament în care a locuit anterior şi din care a fost evacuat prin sentinţă judecătorească.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Bărbatul a ameninţat că îi va ucide pe cei doi muncitori, dacă decizia nu este revocată. Chiar el a sunat la 112 şi a anunţat incidentul.

Mai multe echipaje de poliţişti şi un negociator s-au deplasat la locul indicat, dar la scurt timp bărbatul i-a înjunghiat pe cei doi muncitori. Unul a murit în apartament, altul la spital.

Poliţiştii au intervenit în forță, iar agresorul a fost împuşcat, acesta fiind rănit și transportat la spital.

luare de ostatici
Poliţiştii au intervenit în forță, iar agresorul a fost împuşcat, acesta fiind rănit și transportat la spital.

Cei doi muncitori nu au putut fi resuscitați

„În cursul acestei zile, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Bacău au fost sesizați că un bărbat, de 60 ani, din Onești, ar fi reținut, împotriva voinței lor, într-un imobil din localitate, doi bărbați, care efectuau lucrări de reparații la un imobil ce i-a aparținut celui în cauză în trecut. La fața locului, s-au deplasat echipe de polițiști, inclusiv un negociator din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău, pentru luarea măsurilor legale”, a anunțat luni seara IPJ Bacău.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

La scurt timp însă, bărbatul de 60 de ani i-a înjunghiat pe cei doi muncitori. Polițiștii au intervenit în forță, iar agresorul a fost împușcat în brațe și în picioare.

Au intervenit și medicii la fața locului însă nu i-au mai putut resuscita pe cei doi muncitori. Agresorul a fost transportat la spitalul din Onești.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si