"Am muncit foarte mult, nu neapărat în ultimul an de liceu, ci mai degrabă în decursul anilor de şcoală. Am muncit alături de profesori foarte buni, profesionişti din toate punctele de vedere, atât la Matematică, Informatică, Română, precum şi la alte ştiinţe.

Am muncit şi pe cont propriu foarte mult pentru că am ştiut pentru ce muncim, cu ce scop muncim şi ce vrem să facem cu viitorul nostru.

Citeste si: Medii Admitere ASE 2022: Cu ce note se intră la "fără taxă" şi la "cu taxă"?

Suntem foarte pasionate de matematică şi informatică şi de aceea vom urma o facultate care are la bază atât matematica, informatica, cât şi fizica şi anume Automatică şi Calculatoare.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Andreea va studia la Bucureşti, iar eu îmi doresc să studiez la Cluj şi după terminarea facultăţii ne dorim să lucrăm într-o multinaţională şi de ce nu, poate chiar în afară dacă se iveşte această ocazie", le-a dezvăluit Cezara Iurea jurnaliștilor de la Antena 3.

Ce notă a obținut la Bacalaureat fiica Adrianei Iliescu, cea mai bătrână mamă din România. Eliza a fost șefă de promoție

Eliza Iliescu, care mai are foarte puțin și împlinește frumoasa vârstă de 18 ani, a fost șefă de promoție a absolvenților Colegiului ”Dimitrie Paciurea” din București. 

Citeste si: Diferență uriașă de notare la Evaluarea Națională :Lucrarea unui elev din Prahova nota inițial cu 5.50 la Limba română, a primit 9.25 după contestație

Cu puțin timp înainte de a susține examenul de Bacalaureat, fiica celei mai bătrâne mame din România a declarat că nu are absolut deloc emoții, deoarece aceasta consideră că s-a pregătit foarte bine.

Acum, după afișarea notelor de la examenul maturității, Adriana Iliescu, mama tinerei domnișoare, a mărturisit care au fost notele obținute de fiica ei la BAC și ce își dorește să urmeze după absolvirea liceului.

”Fiica mea a luat 9,80 la Limba Română. De asemenea, a obținut alte două note mari, de peste 9.00, fiecare, una la Istorie și alta la celălalt opțional pentru care a decis în cele din urmă să dea examen”,  a dezvăluit Adriana Iliescu pentru jurnaliștii de la  impact.ro.

Citeste si: Rezultate finale Bacalaureat 2022, după contestații. Sorin Cîmpeanu, declarații despre rata de promovare din acest an


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si