Adolescentul în vârstă de 18 ani, înscris la Colegiului Național "Mihai Eminescu" din Satu Mare a dat în judecată unitatea de învățământ acuzând că i se încalcă dreptul la protecția datelor cu caracter personal, au transmis jurnaliștii locali.

Citește și: Trei bărbați din Vrancea au fost arestați după ce au furat din magazine de telefonie mobilă

În urma incidentului, conducerea Colegiului Național "Mihai Eminescu" se apără și susține că măsura de a instala camere de supraveghere în sălile de clasă a fost luată din cauza conflictelor grave dintre elevi și cadrele didactice, care s-au lăsat

cu plângeri penale, cu apeluri la numărul unic de urgență 112 și cu refuzul unor profesori de a mai intra la orele de curs.

Adolescentul din Satu Mare este revoltat 

Jurnaliștii de la  presasm.ro  transmit că pe baza imaginilor și a mărturiilor elevilor care învață la liceul din Satu Mare, un alt elev s-a ales cu nota scăzută la purtare la 2, ceea ce semnifică o sancțiune majoră care are repercusiuni.

Un adolescent din Vaslui a fost reținut după ce și-a atacat prietenii cu care a mers la colindat. Băiatul de 16 ani le-a furat toţi banii

Un adolescent în vârstă de 16 ani din comuna vasluiană Zorleni a fost reţinut de oamenii legii sub acuzația de tâlhărie calificată, după ce le-a furat banii unor copii cu care a mers împreună la colindat.

"În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii bârlădeni au stabilit faptul că, pe data de 31 decembrie 2022, la ora 21:00, persoana bănuită de comiterea infracţiunilor cercetate, aflată la urat cu persoanele vătămate, trei minori, în vârstă de 14 ani, din comuna Zorleni, prin folosirea violenţei şi a ameninţărilor, le-ar fi deposedat de diverse sume de bani.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citește și: VIDEO- Românii preferă să primească ajutor social, în loc să muncească

La data de 2 ianuarie 2023, ca urmare a administrării probatoriului, faţă de minorul de 16 ani a fost luată măsura reţinerii, pe o perioadă de 24 de ore.

Acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, pentru dispunerea unei măsuri preventive", au transmis oamenii legii printr-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui.

Oamenii legii vasluieni continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii şi probării întregii activităţi infracţionale a persoanei cercetate.

Citește și: Detalii de ultimă oră în cazul româncei care susține că un politician italian a agresat-o sexual: „Trebuie să spun adevărul“


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si