Close sidebar
Close sidebar

Caz halucinant! Ce s-a intamplat cu stapanii de sclavi de la Berevoesti care schingiuiau copii nevinovati: "Ma ardeau pe piele cu vatraiul incins dupa care ma dadeau cu ulei pe rana!"

Saptamana trecuta Tribunalul Arges a dar verdictul in ultimul proces al stapanilor de sclavi de la Berevoesti. Inca opt persoane au fost condamnate in dosar, primindu-se si cea mai mare pedeapsa, 20 de ani si 8 luni.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Stapanii de sclavi au ramas inca in arest la domiciliu pana cand sentinta va ramane definitiva. Pe langa anii grei de inchisoare pe care i-au primit, cei opt monstrii trebuie sa plateasca si daune morale victimelor in valoare de 140.000 de euro.

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat într-o țară din Europa după ce s-a aflat de cazul americanului care s-a trezit în timp ce medicii îi scoteau inima- antena3.ro

Unul dintre scalvi, Gheorghe Popescu, cunoscut si ca "Neamtu", s-a stins din viata dupa 12 ani de sclavie, batai si infometare. Un alt barbat racolat de romii din Berevoesti in 2009 a facut o martusirie emotionanta: "Zilele in care primeam cateva palme erau zile fericite!".

Minorilor li se aplicau tratamente ingrozitoare, fiind dezbracati complet, tinuti in curte iarna, stropiti cu apa, in timp ce stapanii se amuzau. Un copil sclav a facut o marturisire cutremuratoare: "Ma ardeau pe piele cu vatraiul incins dupa care ma dadeau cu ulei pe rana!". 

Mai multe detalii despre aceasta poveste tulburatoare cititi pe adevarul.ro 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI