Un copil în vârstă de doar 7 ani a decedat fulgerător în comuna Prăjeni din județul Botoșani. Copilul ar fi inhalat o substanță toxică.

La finalul săptămânii, copilul a mers la stâna de care se ocupă tatăl său. Părintele său tocmai spălase oile cu substanță pentru deparazitare. Spre seară ar fi plouat, iar insecticidul s-ar fi scurs și ar fi ajuns în zona în care dormeau cei doi.

Citește și: VIDEO Cățelul atașat de jucăriile lui. Simpaticul patruped se poartă ca un copil

copil mort, intoxicatie, insecticid

Tatăl a sunat de urgență la 112, dar copilul nu a mai putut fi salvat 

După ce a inhalat vaporii toxici, copilul s-a intoxicat și a început să se simtă foarte rău. Speriat, tatăl său a sunat de urgență la 112.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: HARTA. Autoritățile sunt în alertă. Ciclonul mediteranean aduce ploi și furtuni. Sudul României este vizat în mod special- wowbiz.ro

„În weekend el obişnuia să doarmă cu mine. Când ne-am culcat era totul în regulă, am mâncat seara OK, iar pe la 3 noaptea a început să îi fie rău, să horcăie şi am sunat la 112”, a spus tatăl copilului, scrie monitorulbt.ro.

La stână a venit în scurt timp echipajul medical însă, din nefericire, micuțul nu a putut fi salvat.

Medicii au mai putut doar să constate decesul copilului, cauza fiind suspiciunea de intoxicație cu insecticid.

„Echipajul de Terapie Intensivă Mobilă a fost solicitat de un echipaj B pentru un copil în vârstă de 7 ani, care se găsea în stop cardio-respirator, asistolă. S-au efectuat manevrele de resuscitare, intubaţie oro-traheală, masaj cardiac extren, linie venoasă, adrenalină 1mg la 3-5 minute. După aproximativ 50 de minute s-a declarat decesul, suspiciunea fiind intoxicaţie cu insecticid”, a declarat medicul primar Ramona Guraliuc, coordonatorul UPU- SMURD.

În urma tragediei, cazul a ajuns și în atenția polițiștilor din Botoșani, care au deschis un dosar penal. Oamenii legii fac cercetări pentru a determina cu exactitate cum s-a petrecut tragedia.

Citește și: Un autoturism s-a răsturnat în apele Bistriței! În ce stare se află persoanele implicate în accident

copil mort, intoxicatie, insecticid

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si