O bunică din Mehedinți a hotărât să-și căsătorească nepoatele pentru suma de 2000 de euro. Bunica este cercetată de poliție și fetele au ajuns într-un centru de plasament.

Și-a vândut nepoatele pentru doi galbeni

Cele două surori de nouă și 12 ani nu au tată, iar mama lor are probleme psihice. 

Vecinii au fost cei ce au anunțat autoritățile, după ce s-ar fi auzit că bătrâna și-a vândut nepoatele.

Bunica ar fi vrut să le căsătorească pentru suma de doi galbeni, adică 2.000 de euro.

"Este vorba despre două surori, una de 9 ani și cealaltă de 12 ani, căsătorite contra unor sume de bani, mai exact un galben (n.red. un ban de aur). Asta ni s-a spus din declarațiile fetițelor și a bunicii. Una cu forța în Dolj, cealaltă căsătorită în localitatea Motru. Între timp, cea căsătorită în localitatea Motru, vorbim de minora de 12 ani, s-a și întors la domiciliul bunicii din cauza faptului că era bătută, spune ea, de familia în care ajunsese", a declarat Adrian Bidilici, director DGASPC Mehedinți.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: Un electrician de spital a recunoscut uciderea a două tinere și zeci de agresiuni sexuale la morgă

Copilele au ajuns într-un centru de plasament

Fetele au ajuns și la serviciul de medicină legală Mehedinți pentru a fi examinate.

Gabriela Ciocionă, purtătorul de cuvânt IPJ Mehedinți, a declarat că bunica este cercetată sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de rele tratamente aplicate minorului și agresiune sexuală.

Citeste si: Povestea fetiței abandonate de mamă după ce s-a îmbolnăvit de COVID. Minora și-a găsit refugiul în brațele unei familii din Italia


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si