Pare greu de crezut, dar asemenea cuvinte ies din gura unei profesoare care ar trebui sa ne educe copiii, nu sa ii traumatizeze! La ora de engleza insa, micutii sunt nevoiti sa asculte istorisiri despre blestemele care au cazut pe dusmanii profesoarei lor.

"Doamna director de dincolo m-a amenintat.

Ma punea sa semnez nu stiu ce hartie Si m-a amenintat ca daca nu semnez si vreau sa fac greva, voi suporta repercusiuni.  Dumnezeu parca a auzit-o si a pedepsit-o. Cum?  Omorand-o"

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

"Nu pot sa va spun ce le spunea, dar ce stiu de la parintii care au copii acolo, ca ii blesteama sa moara in focuri, sa arda ca sobolanii"

Socati, parintii au dat buzna in cancelarie. Vestea ca in scoala exista un profesor cu probleme n-a mirat insa pe nimeni!

Catalin Agafitei, director Scoala nr.3 Constanta: "Le-a spus copiilor ca are un cutit la ea pentru ca se simte urmarita si amenintata"

Directorul scolii spune ca profesoarei i-a expirat- de curand- avizul psihologic care o declara apta de predare. Dupa ce medicul psihiatru care are contract cu scoala a declarat-o inapta, dascalul a prezentat hartii de la doua clinici private care sustin contrariul!

DSP Constanta a intrunit o comisie care a trimis-o pe profesoara de engleza la un nou consult psihiatric. Daca il va refuza, ar putea fi declarata inapta, din oficiu.

Am incercat sa luam legatura cu dascalul acuzat, insa nu am reusit.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si