Un alt caz de violență în familie a avut loc recent, în județul Caraș-Severin, unde o mamă în vârstă de 31 de ani și-a bruscat copilul de doar patru ani, de la o distanță de aproximativ 1,5 metri înălțime, după ce aceasta se înfuriase pe băiețel.

Băiatul, de urgență la spital

În urma teribilului incident, băiețelul de patru ani a ajuns la Spitalul din Caransebeș, în Unitatea de Primiri Urgențe, asta după ce martorii din parc au sunat la numărul 112 pentru a chema o ambulanță.

Se pare că acesta a suferit un traumatism cranio-cerebral şi a avut o plagă la nivelul capului. Acesta va rămâne internat în spital, sub supraveghere medicală.

Copilul a fost aruncat de la 1.5m înălțime[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Un copil de numai 8 ani și bunica acestuia, bătuți crunt de doi indivizi

Femeia dusă la Spitalul de Psihiatrie

De asemenea, făptașa, mama copilului de patru ani, a fost transportată de poliţişti la Spitalul de Psihiatrie, internată involuntar pentru a i se acordă îngrijiri specifice.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Reprezentanţii Direcţiei pentru Protecţia Copilului Caraş-Severin au deschis o anchetă în acest caz şi au dispus măsura plasamentului în regim de urgenţă a celor 3 copii minori ai femeii, de 1, 4 şi 14 ani.

Citeste si: VIDEO| Detalii șocante în cazul fetiței de 2 ani din Ivești care a murit în chinuri inimaginabile! Părinții micuței AU MINȚIT când au spus că cea mică s-a înecat cu o jucărie

"În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violenţă în familie şi rele tratamente aplicate minorului, iar poliţiştii continuă cercetările sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeş", a transmis IPJ Caraş-Severin.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si