Locuitorii dintr-un cartier al Craiovei sunt de cateva zile in stare de soc: administratora asociatiei de locatari a disparut cu banii lor de intretinere, iar pe cei care au platit la zi i-a trecut pe tabel....restantieri!

De doua saptamani nimeni nu mai stie nimic de administratora blocului.

Cu banii furati  ar fi plecat intr-o vacanta exotica, au auzit locatarii.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Mihaela Vasilescu-presedinte asociatie: ”Sunt oameni care si-au platit intretinerea si acum apar cu restante? Da, sunt dar mecanismul nu pot sa il stiu in acest moment, suntem intr un control de specialitate al primariei Craiova”.

Procurorii au deschis deja un dosar penal pe numele femeii si urmeaza sa stabileasca prejudiciul.

La Constanta situatia este cu mult mai dramatica.

La o asociatie de locatari nu unul, ci 4 administratori care au fost pe rand, in functie, au fugit cu banii oamenilor. In total, o paguba de peste 400 de mii de lei. Lovitura de gratie a dat-o o anume doamna Elena, penultima administratora, care in 2010 si-ar fi insusit in jur de 70 de mii de lei- suma care ar fi trebuit sa ajunga la compania care furnizeaza caldura in bloc.

Pentru ca sumele n-au putut fi acoperite, bietii oameni se spala si acum cu apa rece, iar pe timp de iarna dardaie de frig. 

Asa cum spune legea, pentru a schimba din functie un administrator de care nu sunt multumiti, este nevoie ca 20 la suta dintre proprietarii unui bloc sa constituie o adunare si sa desemneze pe altcineva, de preferat o persoana de incredere.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si