Close sidebar
Close sidebar

Caz incredibil in Craiova! Administratora unui bloc din Craiova a disparut cu banii locatarilor. Oamenii nu mai au apa calda si sunt datori la intretinere

Administratora unui bloc din Craiova a disparut fara urma, cu tot cu banii locatarilor. Oamenii s-au trezit fara apa calda si restantieri la intretinere, desi au chitante care dovedesc plata la timp. si nu e un caz izolat! La Constanta, locatarii unui bloc se spala de ani buni cu apa de la galeata, dupa ce ultimii 4 administratori au furat toti banii.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Locuitorii dintr-un cartier al Craiovei sunt de cateva zile in stare de soc: administratora asociatiei de locatari a disparut cu banii lor de intretinere, iar pe cei care au platit la zi i-a trecut pe tabel....restantieri!

De doua saptamani nimeni nu mai stie nimic de administratora blocului. Cu banii furati  ar fi plecat intr-o vacanta exotica, au auzit locatarii.

Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Porphyrion: Cele mai mari jeturi care erup dintr-o gaură neagră observate vreodată. Sunt de 140 de ori mai lungi decât Calea Lactee- antena3.ro

Mihaela Vasilescu-presedinte asociatie: ”Sunt oameni care si-au platit intretinerea si acum apar cu restante? Da, sunt dar mecanismul nu pot sa il stiu in acest moment, suntem intr un control de specialitate al primariei Craiova”.

Procurorii au deschis deja un dosar penal pe numele femeii si urmeaza sa stabileasca prejudiciul.

La Constanta situatia este cu mult mai dramatica.

La o asociatie de locatari nu unul, ci 4 administratori care au fost pe rand, in functie, au fugit cu banii oamenilor. In total, o paguba de peste 400 de mii de lei. Lovitura de gratie a dat-o o anume doamna Elena, penultima administratora, care in 2010 si-ar fi insusit in jur de 70 de mii de lei- suma care ar fi trebuit sa ajunga la compania care furnizeaza caldura in bloc.

Pentru ca sumele n-au putut fi acoperite, bietii oameni se spala si acum cu apa rece, iar pe timp de iarna dardaie de frig. 

Asa cum spune legea, pentru a schimba din functie un administrator de care nu sunt multumiti, este nevoie ca 20 la suta dintre proprietarii unui bloc sa constituie o adunare si sa desemneze pe altcineva, de preferat o persoana de incredere.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI