Luni dimineaţă, mai mulți elevi din municipiul Iaşi au fost transportați la spital, după ce un tânăr a pulverizat, din greșeală, spray lacrimogen în autobuzul 23, care circulă pe traseul Miroslava-Iași.

Potrivit primelor informații care au fost făcute publice, în urma incidentului, șoferul autobuzului a fost cel care a sunat la poliție. Cu toate că spray-ul s-a descărcat accidental, tânărul s-a ales cu amendă, au transmis oamenii legii.

Citește și: Caz de agresiune sexuală la Craiova. Suspectul a fost reținut

"Astăzi, la data de 06 martie a.c., polițiștii Secției nr. 6 Poliție Iași au fost sesizați cu privire la faptul că într-un mijloc de transport în comun a fost folosit un spray iritant lacrimogen. Din verificările efectuate, a rezultat faptul că un tânăr avea asupra sa un spray iritant lacrimogen care s-ar fi descărcat accidental.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă, conform Legii nr. 61/1991, iar verificările continuă”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliţie Iași, conform jurnaliștilor de la  bzi.ro.

Un copil de aproape doi ani a fost abandonat într-o clădire dezafectată din Iaşi

Un copil în vârstă de nici doi ani de zile a fost abandonat într-o fostă fabrică din Iaşi.

Acesta a fost găsit de către poliţiştii ieşeni într-un adăpost improvizat în urma unui apel telefonic.

În jurul orei 18.20, la Dispeceratul Poliţiei Locale Iaşi a apelat un cetăţean care sesiza că, într-un adopost improvizat din clădirea fostei fabrici de ţigarete se afla o persoană fără adăpost, căreia i-a fost încredinţată spre îngrijire o minoră în vârstă de doar doi ani”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Locale Iaşi.

Citește și: Caz incredibil în Sibiu! O familie s-a trezit la prima oră a dimineții cu cisterna în casă

Potrivit autorităților ajunse la fața locului, fetiţa nu se afla în grija părinţilor. Astfel, aceasta a fost luată din incinta clădirii abandonate şi dusă într-un centru de plasament din oraş.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii locali din cadrul Serviciului 1, împreună cu poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Iaşi şi Secţiei 6 Iaşi. Aceştia au constatat că cele sesizate se confirmă. Astfel prin dispeceraţul Poliţiei Locale Iaşi a fost informată D.G.A.S.P.C. Iaşi, care a dirijat un asistent social la faţa locului şi a prelut cazul. În urma verificării de situaţie, a fost necesară extragerea minorei, în vârstă de un an şi patru luni, din mediul în care locuia, fără nici unul dintre părinţi. Copilul a fost transportat la Centrul de Plasament Veniamin Costache Iaşi”,

adaugă reprezentanţii Poliţiei Locale Iaşi.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Clădirea fostei fabrici de ţigarete din Iaşi este dezafectată şi este cunoscută ca și adăpost pentru mulți oameni ai străzii.

Citește și: EXCLUSIV: Cum pot știrile legate de cutremur să afecteze persoanele anxioase?/Psiholog: ”Ei ajung să realizeze lucruri care nu au legătură cu respectarea binelui lor sau a celorlalți”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si