Close sidebar
Close sidebar

Caz incredibil in Scotia, la un festival de muzica. Cineva a furat un bancomat: "Sunt foarte curios cum a reusit cineva sa faca asta"

Un bancomat a fost furat la festivalul T In The Park, vineri, în prima zi a evenimentului, care se desfăşoară lângă castelul Strathallan, în Perthshire, Scoţia, scrie nme.com.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Poliţia a demarat o anchetă, iar paznicii au primit sarcina de a supraveghea bancomatele rămase în locul în care se desfăşoară festivalul.

Potrivit BBC Newsbeat, bancomatul furat conţinea ”o sumă considerabilă”.

”T In The Park, aţi fost fantastici, ca de obicei. Totuşi, sunt foarte curios cum a reşit cineva să fure un bancomat… Vă rog să transmiteţi detalii. Imaginaţi-vă cum ar fi să vă treziţi cu un bancomat în cort ”, a scris pe Twitter Annie Mac, DJ BBC Radio 1, după ce a susţinut un spectacol în cadrul festivalului.

T In The Park se încheie duminică, cu spectacole susţinute, printre alţii, de Red Hot Chili Peppers, LCD Soundsystem şi Diplo.

Nu este singura problemă apărută la acest festival: un bărbat şi o femeie au murit din cauze necunoscute în timpul evenimentului. Poliţia a declarat că investighează separat cele două decese şi a transmis că acestea ar putea avea legătură cu consumul de droguri, potrivit The Independent.

Citeste si: Helmut Duckadam, operat pe cord deschis la București! Care este starea lui de sănătate acum?- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI