Close sidebar
Close sidebar

Caz incredibil intr-o scoala din Botosani! Mama unei eleve a batut doi baieti de clasa a VIII-a chiar in incinta institutiei!

Mama unei eleve de la o scoala din Botosani a batut doi baieti cu care fiica ei avusese o altercatie. Femeia a intrat in scoala si le-a carat pumni elevilor de clasa a VIII-a, fara nicio sfiala.

George Stanciu,


DISTRIBUIE
acest articol

 

La Scoala nr.8 din Botosani, mama unei eleve a batut doi baieti care au avut un conflict cu fiica agresoarei. Evenimentele au inceput sa se precipite pe terenul de sport, la ora de Educatie Fizica, atunci cand doi elevi de clasa a VIII-a se jucau cu mingea. La un moment dat mingea a ajuns la o eleva de clasa a VI-a, care, in loc sa le dea baietilor mingea, le-a aruncat-o peste un gard. Situatia a degenerat si a inceput o incaierare generala. Eleva si-a chemat mama in ajutor, iar femeia i-a batut bine pe cei doi baieti

Ambii au fost loviti cu pumnii, avand mai multe echimoze in zona gatului sau pe spate. Parintii i-au dus la Serviciul Judetean de Medicina Legala pentru a le scoate certificate medico-legale, potrivit botosaneanul.ro.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Imediat dupa incident, directorul adjunct de la Scoala nr. 8 a sunat la 112 si a solicitat ajutor. Pana la sosirea jandarmilor a incuiat usa scolii, pentru ca femeia violenta sa nu intre din nou in scoala.

Mama batausa a fost amendata cu 4.500 de lei pentru patrunderea fara drept in unitatea de invatamant in timpul orelor, pentru scandal si proferare de amenintari si s-a ales cu un dosar penal pentru loviri si alte violente.

 

Sursa: Wowbiz

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI