Close sidebar
Close sidebar

Caz incredibil intr-un spital! Un barbat a inviat dupa ce i se oprise inima in urma cu 81 ore! "Intreaga echipa medicala a fost uimita"

Un bărbat de 53 de ani din Franta s-a trezit la viaţa la 18 ore după ce inima i s-a oprit.

George Stanciu,


DISTRIBUIE
acest articol

Totul s-a intamplat in orasul francez Montpellier. Barbatul de 53 de ani a suferit un stop cardio-respirator in timp ce se afla pe strada  si a intrat in scurt timp intr-un soc hipotermic, potrivit Observator.tv.

Un trecator l-a descoperit pe strada si a sunat la numarul unic de urgenta. Un echipaj medical l-a transportat pe francez la spital, acolo unde medicii au inceput sa il resusciteze.

'Intreaga echipa medicala a fost uimita', a declarat dr. Jonathan Charbit, seful Unitatii de Primiri Urgente a Spitalului Universitar Montpellier.
 
Medicii au declarat ca resuscitarea miraculoasa se datoreaza hipotermiei care a scazut atat de mult temperatura organelor vitale incat le-a conservat.
 
Mai mult, barbatul nu a suferit nici leziuni ale creierului, avand in vedere ca acesta nu a fost irigat ore in sir.
 
Sursa: Wowbiz

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI