Incidentul s-a petrecut pe drumul judetean dintre localitatile Caporal Alexa si Santana. Oamenii de pe ambulanta au intervenit pentru a ajuta o persoana de 60 de ani aflata sub influenta bauturilor alcoolice. Barbatul a devenit recalcitrant in amulanta si a inceput sa o loveasca pe asistenta. Soferul a oprit masina si a sarit in ajutorul colegei sale, dar si el s-a ales cu nasul spart dupa ce a fost lovit de pacient.

"Echipajul nostru a fost solicitat in localitatea Ineu, pentru o persoana de aproximativ 60 de ani in loc public, persoana era cazuta pe jos, aflându-se sub influenta bauturilor aloolice. Nu se stia exact inittial dar se pare ca pacientul este cu antecedente psihiatrice a mai fost internat la Spitalul de Psihiatrie. Echipajul a preluat pacientul, iar deplasându-se inspre Spitalul Judetean Arad, intre localitatile Caporal Alexa si Sântana, pacientul a devenit agresiv, a lovit asistenta apoi si ambulantierul care a oprit si a incercat sa vina in ajutorul asistentei. Soferul a solicitat ajutorul Politiei, un echipaj a venit si a imobilizat pacientul, care a fost transportat la Spitalul Judetean. Cei doi membri ai echipajului au suferit leziuni minore, asistenta a suferit contuzii si escoriatii, iar ambulantierul contuzie de piramida nazala", potrivit directorului medical al Serviciului Judetean de Ambulanta Arad, dr.

Mircea Merea.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Norocul angajatilor SMURD au

fost niste conducatori auto care treceau prin zona zi au oprit pentru a-i scapa de furia pacientului baut. Ei au reusit sa il imobilizeze pe agresor si ulterior au chemat un echipaj de politie care l-a incatusat si care l-a transportat pe recalcitrant la Spitalul de Psihiatrie din Arad. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si