Conform unui comunicat al Municipalității orașului Focșani, asocierea de firme care a câștigat proiectul „Resistematizarea infrastructurii de transport la nivelul Municipiului Focşani în vederea creşterii atractivităţii şi accesibilităţii deplasărilor cu transportul public, cu bicicleta şi pietonale” a început lucrările de asfaltare pe strada Bicaz fără să informeze serviciile de specialitate din cadrul Primăriei.

Citește și: O româncă din Italia a fost prinsă la furat folosind o invenție specială. Cum arăta fusta femeii

Edilul Focșanului, Cristi Valentin Misăilă, a dispus luni, 5 decembrie 2022, Serviciului Investiţii întocmirea unei note de constatare a situației existente pe strada Bicaz „pentru ca aceste lucrări neconforme să nu fie introduse în situațiile de plată ale companiilor în cauză”.

Lucrări de reabilitare pe timp de lapoviță în Focșani. Reacţia dură a municipalității

„Încă din 2021, de când au demarat lucrările, constructorii au generat situații inacceptabile în implementare și mult disconfort cetățenilor din Focșani. Astfel, muncitorii companiilor care formează această asociere au fost acuzați că au distrus mai mulți tei pe Strada Bucegi, iar astăzi, 5 decembrie 2022, au demarat asfaltarea unui trotuar pe Strada Bicaz pe o fundație udă și pe o vreme total nefavorabilă (burniță, lapoviță etc)”, au precizat reprezentanții municipalității.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Tragedie în urma unei alunecări de teren. Cel puțin 34 de persoane au murit

Potrivit reprezentanților primăriei, constructorii nu au reușit, până în prezent, să convingă că sunt în stare să finalizeze proiectul.

„Din acest motiv, Primarul Misăilă a cerut servicilor de specialitate o analiză a evoluției proiectului dar și a modalităților în care contractul poate fi reziliat, fără a afecta implementarea proiectului european”, se mai precizează în comunicat.

Citește și: Percheziții la falși preoți din Gorj și Prahova. Cum îi păcăleau pe oamenii simpli


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si