Altercația a avut loc pe data de 23 mai 2021, la bordul unui avion al companiei Southwest Airlines, în timpul unei curse Sacramento - San Diego, scrie Business Insider. 

Agresoarea în vârstă de 28 de ani, pe nume Vyvianna Quinonez, a ignorat instrucțiunile din timpul zborului, iar, în urma atenționărilor din partea stewardesei, femeia a început să devină tot mai agresivă.

Citeste si: ȘOFER DE RIDESHARING, BĂTAIE ÎN TRAFIC

Victima a rămas fără dinți după ce a fost lovită

Momentul altercației a fost filmat de unul dintre pasageri. La un moment dat Quinonez s-a ridicat de pe scaun și a lovit-o în repetate rânduri pe însoțitoarea de zbor, lăsând-o pe această fără doi dinți. În apărarea victimei a intervenit un alt pasager, încercând să o protejeze. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

"Să nu îndrăznești să lovești o însoțitoarea de zbor", a țipat bărbatul către agresoare. În spatele lui, femeia, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, încearcă să se șteargă de sângele de pe față. 

A sărit la bătaie[Sursa foto: PixaBay]

Într-un final, atacatoarea în vârstă de 28 de ani a fost arestată la aterizare, iar compania aeriană cu care zbura aceasta a pus-o pe femeie pe lista neagră. 

Citeste si: BĂTAIE ÎN RESTAURANTUL UNEI ACTRIȚE

Din ce în ce mai multe incidente în avion

Din păcate, în SUA au loc din ce în ce mai multe incidente de acest gen. Potrivit datelor Autorității Federale Aviatice, în anul 2021 au fost raportate 2.500 de astfel de evenimente în rândul pasagerilor cu probleme de comportament, față de 100-150 câte erau înregistrate în fiecare an, în mod normal.  

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si