Close sidebar
Close sidebar

Caz inedit în Botoșani: doi tineri au ajuns direct pe masa de operație, după jocuri erotice bizare

Doi tineri au ajuns pe masa de operație la Spitalul Județean de Urgență din Botoșani după ce au încercat jocuri erotice bizare. Medicii au fost nevoiți să intervină chirurgical în cazul celor doi.

M.A.,

Doi tineri au ajuns pe masa de operație la Spitalul Județean de Urgență din Botoșani după ce au încercat jocuri erotice bizare. Medicii au fost nevoiți să intervină chirurgical în cazul celor doi.

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Au ajuns la spital după o altfel de noapte de... amor

Medicii au avut de a face cu această experiență hilară după ce membrii cuplului au folosit diverse obiecte de uz caznic pentru a-și provoca plăceri.

O tânără de 28 de ani a ajuns de urgență la spital în urma unei sângerări grave la aparatul reproducător. Femeia susține că a folosit un spray special pentru tratarea unei afecțiuni, însă radiografia a demonstrate că tânăra avea blocat în interiorul aparatului reproducător capacul spray-ului.

Citeste si: Administraţia Porturilor Maritime Constanţa a anunţat că a recuperat toate cadavrele de oi din dreptul navei Queen Hind

Citeste si: Anunțul anului pentru cei care au telefon mobil. Se întâmplă de la 1 ianuarie

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| Violență ieșită din comun într-un liceu din Dâmbovița. Doi elevi au fost exmatriculați

Ce spun medicii

"Femeia prezenta o sângerare la nivel genital, iar la examinare a precizat că şi-a introdus intravaginal un spray odorizant în urmă cu o zi, cu reţinerea capacului. A fost anesteziată şi s-a extras capacul, chirurgical", conform declarațiilor unui medic care au ajuns pe pagina de știri monitorulbt.ro.

În același timp, pe masa de operații a spitalului din Botoșani a ajuns și un tânăr care avea introdus în partea dorsală un pahar de sticlă.  În cazul său, medicii au intervenit urgent, deoarece exista riscul unei hemoragii masive în cazul în care obiectul de sticlă s-ar fi spart în interiorul pacientului.

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI