Un caz infiorator vine din Spania, unde autoritatile ancheteaza cazul unei fetite de doar 11 ani, care a nascut un copil conceput cu propriul frate! Fata a ajuns la spital dupa ce a acuzat dureri de stomac si i-a socat pe medici. Ea nu a stiut ce se intampla in momentul in care a intrat in travaliu.

Parintii fetei sustin ca nu stiau nimic despre aceasta sarcina si credeau ca micuta sufera de probleme intestinale.

Tocmai din aceasta cauza au dus-o la spital, fara a sti ca fata lor a intrat in travaliu. De altfel, nici ea nu stia ca este gravida.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Se pare ca tatal copilului este fratele fetitei, care are doar 14 ani, dar autoritatile vor sa apele la testele ADN pentru a vedea daca acest lucru este adevarat. De asemenea, ei vor sa stabileasca daca relatiile sexuale dintre cei doi frati minori au fost consensuale sau a fost vorba de un viol. Continuarea aici.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si