Un bărbat în vârstă de 61 de ani, din Baia Mare, a fost găsit fără suflare în propria locuință. Acesta avea trei cuțite înfipte în corp.

Vecinii au alertat autoritățile

Din cauza faptului că nu a mai fost văzut de câteva zile, vecinii au sunat la numărul de urgență 112. Un echipaj a venit de urgență la fața locului, unde au avut un șoc.

Bărbatul a fost găsit fără viață, cu trei cuțite în zona gâtului și abdomenului.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la morgă, în vederea efectuării necropsiei. Potrivit oamenilor legii, nu există semne care să indice că ușa de la intrare ar fi fost forțată. Anchetatorii efectuează acum cercetări pentru a stabili exact ce s-a întâmplat.  

„În data de 6 februarie, la ora 15.15, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112, despre faptul că, într-un apartament situat pe strada Victoriei din municipiu, se află o persoană decedată.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Trupul neînsuflețit a fost identificat ca fiind al unui bărbat de 61 de ani, din Baia Mare. Acesta a fost transportat la morga Spitalului Județean Baia Mare în vederea efectuării necropsiei. În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, arată reprezentanții IPJ Maramureș.

Citește și: Cum a plănuit Luminița în detaliu să-și ucidă fratele mai mare? Alexandru căzuse în patima alcoolului

Un bărbat și-a înjunghiat prietenul, după ce s-au drogat

Un bărbat a fost înjunghiat de prietenul său, după ce s-au drogat împreună în gara din Roman. Individul a fost dus de urgență la spital.

Cei doi ar fi consumat mai multe substanțe interzise împreună, iar mai apoi ar fi început să se ia la ceartă. După ce s-au bătut cu pumnii și picioarele în mijlocul străzii, unul dintre ei ar fi scos un cuțit din geacă, moment în care și-a atacat prietenul.

Citește și: Ceartă la un pas de tragedie lângă gara din Roman! Un bărbat și-a înjunghiat prietenul, după ce s-au drogat

Chiar dacă a fugit după fapta oribilă, polițiștii l-au găsit pe agresor, iar pe numele său a fost deschis un dosar penal pentru lovire şi alte violenţe. Trecătorii au fost cei care au sunat imediat la 112, iar individul rănit a ajuns de urgență la spital pentru îngrijiri medicale.

Potrivit unor surse, cei doi ar fi folosit prenandez.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si