Surse judiciare au declarat, duminica, pentru News.ro, ca a fost demarata o ancheta dupa ce trupurile a doua persoane au fost descoperite intr-o baraca, la marginea municipiului Sibiu.

" Este vorba despre o femeie in varsta de 53 de ani si un barbat in varsta de 54 de ani, fosti soti, care nu locuiau impreuna si pe care fiica lor i-a dat disparuti duminica dimineata, anuntand ca nu i-a mai vazut de miercuri sau joi", au declarat sursele citate.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Fata s-a deplasat cu politistii in cartierul sibian Ciresica, unde cei doi fosti soti aveau o gradina. Acolo, intr-o baraca, au fost gasiti femeia injunghiata si barbatul spanzurat.

Anchetatorii banuiesc ca barbatul si-a ucis fosta sotie, dupa care s-a spanzurat, dar pentru a verifica toate informatiile a fost deschis un dosar penal pentru omor, coordonat de catre procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Sibiu.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si