Bărbatul a surprins mai mulţi hoţi de lemne, în timpul unei misiuni de patrulare. Când l-au văzut, hoţii l-au bătut crunt şi l-au tăiat cu sabia.

Bărbatul a fost lovit în zona capului şi a picioarelor, ajungând la spital cu numeroase echimoze la cap şi multiple fraturi la unul dintre picioare.

El a fost transportat la spitalul de urgenţă din Iaşi şi va fi supus unor intervenţii chirurgicale.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Acesta este al treilea caz din acest an în care personalul silvic al Regiei Naţionale a Pădurilor- Romsilva este agresat de către grupări infracţionale specializate în tăieri ilegale în păduri de stat sau private, pentru că sunt împiedicate să sustragă ilegal lemn din păduri, alte două cazuri similare fiind înregistrate în judeţele Caraş- Severin şi Suceava.

În primele şase luni ale anului au fost înregistrate alte 20 de agresiuni asupra personalului Romsilva, iar în ultimii cinci ani au fost agresaţi de infractori alţi 157 de angajaţi ai Regiei Naţionale", s-a transmis printr-un comunicat de presă, potrivit observator.tv. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si