În urma incidentului învăluit în mister, procurorul a deschis o anchetă, iar autopsia, care a fost programată pentru marți, 28 martie 2023, va clarifica cauzele decesului, notează jurnaliștii de la  Tuscia web.

Citește și: Tragedie în Italia! Un tânăr a comandat o pizza, dar i s-a făcut rău în timp ce aștepta. Acesta a murit în fața tatălui său

Trupul neînsuflețit al românului în vârstă de 26 de ani, fără să prezinte semne aparente de violență, a fost găsit pe patul din celula în care era privat de libertate. Se pare că tânărul s-a stins din viață în somn. Sâmbătă, 26 martie 2023, la scurt timp după cină, românul a adormit și nu s-a mai trezit niciodată.

Citește și: Claudia, o sportiva româncă, a fost victima înșelăciunii la Mondialele de box. Ce i s-a întâmplat în timpul campionatului

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cu doar câteva ore înainte să-și dea ultima suflare, Dorin vorbise la telefon cu membrii familiei sale cărora le spusese că este bine.

Dorin era închis sub acuzația de tâlhărie

Dorin Cosmin Tebuie era rezident la Latina, regiunea Lazio, și se afla în spatele gratiilor unde executa o pedeapsă de 5 ani pentru infracțiunile de tâlhărie și incendiu comise în anul 2021 în Borgo Grappa.

Citește și: Durere fără margini! O tânără româncă a murit în timp ce pregătea micul dejun copiilor ei, după ce bucătăria a explodat. Mama femeii este îngenuncheată de durere: „Vreau să o văd pe fata mea!”

În urmă cu doi ani, românul în vârstă de 26 de ani, împreună cu un alt inculpat, în vârstă de 28 de ani, fuseseră arestați de oamenii legii, considerați responsabili pentru un jaf comis la data de 29 iulie 2021 împotriva unui cetățean și pentru incendierea autoturismului acestuia.

Victima, care a fost lovită cu o sticlă până la sânge, primise un prognostic de 30 de zile.

Citește și: Ce a pățit o italiancă de 69 de ani după ce s-a despărțit de iubitul român, cu 33 de ani mai tânăr. "Nu am suportat să meargă la azilul de bătrâni"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si