Incidentul soldat cu o adevărată minune a avut loc în orașul Hunedoara. Acolo, o copilă în vârstă de 5 ani care se afla acasă, împreună cu sora ei mai mică, în vârstă de 3 ani a căzut de la etajul 4 al locuinței în care locuia alături de mama acesteia.

Citeste si: Lucian Duţă, fostul șef al Casei de Sănătate, condamnat definitiv la 6 ani de închisoare pentru luare de mită

Se pare că mama celor două fetițe era plecată la cumpărături. Copila de 5 anișori a vrut să deschidă geamul, s-a dezechilibrat și a căzut în gol.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Fetița se află acum în afara oricărui pericol

În timpul căderii, fetița s-a lovit de o antenă de satelit și de copertina de la intrarea în blocul de locuințe, lucru care a atenuat căderea. Potrivit martorilor de la fața locului, minora se afla într-o stare destul de gravă în momentul în care au ajuns la fața locului echipajele de la ambulanță, care au transportat-o la spital.

Citeste si: Condiții inumane de muncă pentru o româncă din Italia. Femeia era forțată să lucreze 19 ore pe zi și să doarmă în garaj pe lăzi de cartofi

"În urma verificărilor preliminare efectuate la faţa locului s-a stabilit că fetiţa în vârstă de 5 ani ar fi încercat să închidă un geam, moment în care s-a dezechilibrat şi a căzut de la etajul 4.

În cădere s-a lovit de o antenă de televiziune, fixată la un etaj inferior, şi de o copertină montată în exteriorul blocului, la etajul 1, căzând în zona verde, în spatele blocului. În urma evenimentului a rezultat rănirea minorei, care a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale", au transmis reprezentanții IPJ Hunedoara.

În acest moment fetița se află în afara oricărui pericol în acest moment. Oamenii legii au deschis un dosar de cercetară penală pentru vătămare corporală din culpă.

Citeste si: Detalii de ultimă oră despre moartea bizară a fotomodelului din Istanbul. Acestea sunt ultimele imagini cu ea: Tânăra este vizibil slăbită


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si