Medicii au descoperit cu greu cauza problemei

În urma intervenției, medicii au constatat că au de a face cu un caz hilar: ochiul femeii era invadat de viermi.

„Pe perioada investigaţiilor medicale, a fost spitalizată singură într-un salon, fiindcă nu depistasem ce anume îi provocase starea în care se afla. Iniţial, am crezut că viermii sunt prezenţi şi în craniu. În urma unui examen CT, s-a constatat că afecţiunea era doar la nivelul ochiului”, potrivit prof.

dr. Camelia Bogdănici, şefa Clinicii de Oftalmologie de la Spitalul „Sf. Spiridon” Iaşi, într-o declaraţie citată de BZI.

Caz nemaiîntâlnit în Iași: ce au descoperit medicii în ochiul unei paciente de 84 de ani
O situație fără precedent s-a înregistrat la Clinica de Oftalmologie de la Spitalul „Sf. Spiridon” Iaşi. O bătrână în vârstă de 84 de ani a ajuns de urgență la spital, acuzând dureri groaznice la unul dintre ochi. Femeia a ajuns direct pe masa de operație

Bătrâna se află în continuare în stare instabilă

Medicii mai spun că bătrâna era într-o stare precară încă din momentul în care a sosit de urgență la spital.

„Bunica de 84 de ani a venit în ziua de Sfânta Parascheva, după-amiază, prin UPU, adusă cu salvarea, în stare de semi-conştienţă. Nu era în comă, dar nu era conştientă. De altfel, timp de zece zile-două săptămâni nu am putut comunica cu ea, nu răspundea la niciun fel de stimuli, nu ştia cum o cheamă, nu ştia unde este”, a completat Camelia Bogdănici, şefa Clinicii de Oftalmologie din Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi, potrivit antena1.ro.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Medicii legiști au stabilit cui aparțin oasele găsite lângă Caracal

Citeste si: Fără apă caldă și căldură dar plini de nervi. Bucureștenii au promis un protest cu ligheane în fața primăriei

Citeste si: Un tânăr din Iași a provocat un accident după ce a condus băut și fără permis. Ce le-a spus polițiștilor întrece orice limită!

Femeia a rămas fără un ochi

Din nefericire, în urma intervenției suferite, bătrâna a rămas fără ochiul cu probleme. Din acest motiv este în continuare sub supravegherea medicilor.

„Asistentul social ne-a confirmat că va lua legătura cu medicul de familie pentru a se ocupa de pansarea pacientei o dată la două zile”, a spus şefa Clinicii de Oftalmologie de la Spitalul „Sf. Spiridon” Iaşi.

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si